Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Parfumul de 1.5 milioane de euro, Le Monde sur Mesure

Parfumul de 1.5 milioane de euro, Le Monde sur Mesure

In cazul in care ti s-a parut ca te-ai rasftat atunci cand ti-ai achizionat un parfum de 200 de euro, tine-te bine! Exista un parfum in lume care se vinde la fabuloasa suma de 1.500.000 euro!

Acest parfum a fost gandit de catre JP Morreale, si apartine unei colectii de parfumuri personalizate si este cea mai exclusivista linie de parfumuri din lume. Le Monde sur Mesure este fabricat manual, folosind doar cele mai rare si distinctive ingrediente.

Fiecare parfum vine in cutia sa de lux din lemn, alaturi de o bratara din aur de 18k. Este nevoie de pana la un an pentru a crea o sticla de parfum.

Le Monde sur Mesure nu este un simplu parfum personalizat, este o adevarata opera de arta, o piesa de muzeu, insa cel mai important devine o parte din tine. Le Monde sur Mesure este o calatorie ultra-personalizata care se concentreaza pe gusturile tale, experienta ta in lumea aceasta si are nuantele personalitatii tale pentru a crea un parfum unic.

Pe tot parcursul anului care este dedicat crearii parfumului tau, maestrul parfumier JP Morreale si echipa sa iti traduc esenta in senzatii olfactive: peisajul care te-a marcat, stralucirea speciala a unei amintiri indepartate, emotia asociata cu un moment definitoriu din copilaria ta.

Maestrul parfumier si echipa sa onoreaza atat visele pe care nu le-ai indeplinit inca, cat si pe cele pe care le-ai realizat deja, selectand cele mai rare ingrediente care sunt cele mai apropiate de esenta ta, „sinele” tau, creand o viziune subiectiva si concreta asupra ta: exprima vocea ta olfactiva.

Parfumul in forma sa finala ajunge la fericitul client intr-o sticla gravata cu un numar de serie, invelita intr-o carcasa de aur si este incrustata cu pietrele pretioase alese in concordanta cu parfumul si preferintele estetice personale.

Cu Le Monde sur Mesure, La Maison Morreale Paris spune povestea ta unica, ca un flux de amintiri instantanee care te scufunda si te transporta in alta parte pentru o clipa, printr-un parfum unic.

Insa aceasta suma nu este una modica, nici accesibila. Din fericire pe J'adero ai peste 1500 de parfumuri din care sa alegi, care sa reflecte personalitatea si gusturile tale, si care sa fie reprezentativ pentru tine. Daca vrei sa ai o aroma a ta unica si personala, poti combina doua sau trei parfumuri, insa ai grija sa ramai in aceeasi zona olfactiva. Este indicat sa combini parfumuri florale cu cele florale, citrice cu citrice si tot asa, pentru o aroma unica si inedita!

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur