Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Cadouri pentru Sfantul Andrei

Cadouri pentru Sfantul Andrei

Pe 30 noiembrie se sarbatoreste Sfantul Andrei, si fiind un nume atat de popular in Romania, sunt sanse mari ca si tu sa ai pe cineva drag care isi serbeaza ziua de nume intr-o saptamana. Daca vrei sa iti surprinzi persoana draga tie si nu ai idee in ce mod, iti oferim mai jos cateva idei de super cadouri! Partea buna? Pe J’adero ai livrare in 24-48 de ore, deci stai fara grija ca va ajunge la timp!

Un parfum cunoscut si iubit

Un parfum este un cadou clasic, frumos, si oricate parfumuri am avea, niciodata nu strica unul in plus. Pentru femei iti recomandam o apa de parfum Chanel Coco Mademoiselle Intense, Miss Dior, iar pentru barbati Dior Sauvage si Bvlgari Man in Black. Sunt parfumuri iubite si apreciate in intreaga lume, atemporale, si potrivite pentru orice varsta. Nu vei da gres cu unul din aceste parfumuri!

Set cadou de ingrijire pentru escapadele de weekend

Un set de produse esentiale de ingrijire este intotdeauna necesar pentru micile escapade de weekend. Fie ca esti plecat 1-2 nopti, sau o saptamana, tot ai nevoie de produsele de ingrijire de baza. Asadar, surprinde-ti persoana draga cu un set perfect de calatorit. Pentru femei iti recomandam setul de ingrijire Shiseido Benefiance Smooting sau Nuxe My Beauty Essentials si pentru barbati setul de ingrijire Shiseido Men sau Clarins Revitalizing Men.

O geanta compacta de calatorit

Pentru multi oamei contextul actual nu permite calatorii luxuriante pe taramuri indepartate.. insa din fericire avem o tara frumoasa pe care o putem vizita si explora. Daca stii ca sarbatoritului ii plac iesirile, iti recomandam sa ii surprinzi cu o geanta de weekend. Sunt practice, compacte si foarte fashion. Sigur isi va adora noua geanta! Gentile Guess weekender sunt unisex, si sunt potrivite pentru iesirile din oras scurte. Daca cel ce primeste cadoul stii ca munceste mult si trebuie sa fie intotdeauna conectat la tehnologie, iti recomandam un rucsac de piele Piquadro, deoarece are compartimente speciale pengru laptop si tableta. Daca il stii mai uituc de fel, sa stii ca aceste rucsacuri se conecteaza la smartphone si smartwatch si transmite alerte daca posesorul il uita in urma.

Seturi de ingrijire a parului

Un cadou potrivit pentru cei atenti la podoaba capilara, un set de ingrijire a parului sau stilizare a parului ii va uimi cu siguranta. Este util si cu siguranta ii va fi de folos mai devreme sau mai tarziu cand ramane fara produse de par. Iti recomandam aceste seturi unisex de ingrijire a parului Tigi Set Tigi Catwalk Backsatge Beauty, set ce contine sampon 300ml, balsam 250ml si masca de par 200gr, sau setul Tigi Bed Head Straight Talker, ce contine crema modelatoare pentru stralucire 100ml si fixativ pentru stralucire 340ml.

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur