Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Cum sa acoperi imperfectiunile tenului

Cum sa acoperi imperfectiunile tenului

Ai respectat cu strictete rutina ta de ingrijire a pielii. Curatare, tonifiere, hidratare, tratare... si totusi, imperfectiunile tenului tot apar. Cu toate ca probabil nu te vei vedea in curand cu nimeni in viata reala, calendarul este totusi posibil sa ai calendarul plin de intalniri virtuale. Si, oricat de util ar fi sa iti programezi o intalnire de virtuala la dermatolog, medicul tau nu te poate trata de la distanta din pacate. Aici intervine puterea si frumusetea machiajului.

In timp ce un corector sau fond de ten nu pot remedia acneea, cu siguranta te ajuta sa ai incredere atunci cand un chist are o aparitie intempestiva. Daca doriti sa va minimizati eruptiile, nu cautati mai departe decat aceste sfaturi ale expertilor de la artistul de machiaj Allan Aponte despre cum sa acoperiti orice fel de cos in carte.

Punctele negre

Pregatiti pielea prin aplicarea unui primer cu efect de netezire, precum MAC Prep + Prime sau o crema matifianta precum Clarins Hydra Matte.

Folositi un fond de ten lichid cu acoperire medie, deoarece unul cu o acoperire prea mare va spori aspectul punctelor negre. Distribuiti in mana o cantitate de marimea unui bob de mazare si foloseste o pensula pentru fond de ten Real Techniques pentru a distribui uniform pe ten, cu miscari circulare. In acest fel va fi mai usor sa aplici straturi mai subtiri si sa ai acoperirea dorita

Punctele albe

Sa incepem cu inceputul: nu stoarceti cosul. Risti sa infectezi zona si poti provoca o eruptie majora sau o infectie grava. In schimb, trateaza pielea cu un tratament cu actiune localizata.

Foloseste un fond de ten lichid mai dens, cu acoperire medie. Poti sa folosesti fondul de ten de la Clinique Anti-Blemish Solutions. Este un fond de ten antibacterian, calmeaza pielea si permite si accelereaza vindecarea problemelor pielii.

Aplicati fondul de ten cu mainile curate, intinzandu-l pe toata fata pentru a reduce roseata. Pentru o acoperire mai mare, poti sa folosesti un burete pentru fond de ten de la Real Techniques.

Chisturi

Daca ai o eruptie de chisturi, pregateste-ti pielea cu o exfolierea. Poti sa folosesti Exfoliating Lotion de la Clarins sau Clarifying Lotion de la Clinique. Dupa aceea, aplica o crema hidratanta cu efect de calmare, precum NutriPerfect de la Shiseido sau Ideal Douceur de la Carita.

Folosirea unei creme hidratante ajuta la imblanzirea texturii pielii pentru a obtine o suprafata mai moale, spune el, asigurand o aplicare mai fina a fondului de ten.

Deoarece ai o inflamatie rosie pe pielea ta, este indicat sa folosesti si un corector cu un ton verde. Daca chistul are o nuanta violeta, utilizeaza un corector cu tonuri galbene. Iti recomandam Ultra-Lifting de la Collistar sau Double Wear Stay in Place de la Estee Lauder. Desi este greu sa te descurci cu textura acestor chisturi (la urma urmei sunt ridicate de pe piele), foloseste un burete pentru fond de ten sa blenduiesti produsele bine in piele. Apoi continua cu aplicarea unui fond de ten mat, precum Double Wear Stay in Place de la Estee Lauder sau Matchmaster de la MAC.

Asteptati cinci minute pentru ca fondul de ten mat sa se aseze pe ten si sa se usuce. Foloseste o pudra matifianta pe zonele in care consideri ca ai nevoie. Poti sa folosesti o pudra translucida Loose Powder de la Clarins sau Poudre Semi-Libre de la Caron.

Cosuri mici si rosii

Pentru a atenua orice roseata, utilizati un corector precum Pro Longwear Concealer de la Mac sau Ultra-Lifting de la Collistar. Aplicati-l cu o pensula pentru corector pentru a obtine o acoperire maxima pe zona afectata, iti recomandam Bold Metals Collection No.102 Triangle Concealer de la Real Techniques.
Aplicati un fond de ten cu acoperire mare, cum ar fi Double Wear Maximum Cover de la Estee Lauder sau Photo Perfexion de la Givenchy. Aplicati-l cu un burete sau pensula pentru fond de ten Real Techniques si tamponati-va tenul pentru a obtine acoperire mare, pastrand in acelasi timp un aspect natural.

Hiperpigmentare

Pregatiti pielea folosind un exfoliant precum Gomage Exfoliant de la Clarins pentru a oferi pielii o baza foarte neteda.
Aplicati un fond de ten cu acoperire mare, cum ar fi Fundatia Estee Lauder Double Wear Sta In Place. Aplicati in palma o cantitate potrivita si folositi o pensula pentru fond de ten Real Techniques si distribuiti fondul de ten uniform pe piele.

Cicatrici texturate

Curatati pielea cu o lotiune de curatare precum BI Facil Visage de la Lancome sau spuma de curatare Perfectly Clean de la Estee Lauder si asigurati-te ca nu mai ai produse pe piele.

Aplica un toner pe ten precum Clarifying Toner de la Dr. Hauschka, deoarece orice ulei inhiba urmatorul pas sa functioneze. Foloseste un exfoliant Eveil a la Mer, Femei de la Thalgo, care pregateste pielea pentru o aplicare neteda a produselor de machiaj.

Dupa ce ai pielea curatata in profunzime, incepeti prin a aplica un primer cu efect de uniformitate precum Prep + Prime de la MAC. Continua cu un un strat fin de fond de ten cu pulbere minerala pentru a uniformiza tonul pielii. Noi iti recomandam Dior Forever Cushion sau Double Wear Stay in Place Matte Powder Foundation de la Estee Lauder.

Continua sa aplici un fond de ten cu acoperire mare, precum Double Wear Maximum Cover. Fixeaza machiajul cu o pulbere translucida Loose Powder de la Clarins daca ai pielea grasa si cu spray daca ai pielea uscata precum Prep + Prime Fix + de la MAC.

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur