Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Cele mai bune creme de ingrijire a tenului

Cele mai bune creme de ingrijire a tenului

Exista pe piata o varietate de creme din care sa alegi. Cel mai important este sa iti alegi produse potrivite tenului tau, si chiar daca descoperi o rutina care iti poate parea interesanta, documenteaza-te si adapteaz-o nevoilor tale. Insa, indiferent de tipul de ten pe care il ai, este foarte important sa folosesti zilnic o crema de hidratare si bineinteles o crema cu SPF.

Iti vom prezenta cateva branduri ce ofera creme hidratante excelente pe care le poti incorpora in rutina ta incepand de acum.

1. Shiseido

Cremele hidratante Shiseido sunt adaptate pentru o paleta variata de tipuri de ten si nevoi specifice ale tenului. Sunt foarte eficiente in combaterea ridurilor si a primelor semne de imbatranire, si nu lasa tenul sa se simta uleios. Este apreciat de oameni pentru efectele sale vizibile si relativ rapide, la un pret decent. Noi iti recomandam Wrinkle Smoothing Day Emulsion, NutriPerfect sau pentru barbati - Total Revitalizer.

2. Estee Lauder

Estee Lauder este lider de piata cu o vechime ce dateaza inca din 1946. Ofera o gama larga de produse luxuriante cu actiune locala cu focus pe o problema specifica. Produsele sunt foarte eficiente si sunt folosite la nivel international. Cremele hidratante sunt apreciate pentru puterea lor de a lasa pielea catifelata, diminua ridurile si porii, astfel cu o crema hidratanta Estee Lauder nu vei da gres. Noi iti recomandam Re-Nutriv Ultimate Diamond Cream, Revitalizing Supreme sau Revitalizing Supreme + Night.

3. Lancome

Hidrateaza, netezeste si ofera fermitate pielii cu cremele hidratante premiate de la Lancome. Cu o gama larga de creme luxoase de zi si de noapte, Lancome iti ofera creme hidratante pentru piele uscata sau mixta si multe altele din colectia extinsa. Lancome asigura o acoperire vasta a multor probleme uzuale ale tenului. Formulate pentru o gama larga de tipuri de piele, o crema hidratanta Lancome ofera eficienta pentru ca tu sa te bucuri de o piele care straluceste. Noi iti recomandam Hydra Zen Nuit si Advanced Genifique Duo Youth Activating.

4. Clinique

Profesionisti in ingrijirea pielii, Clinique ofera o gama larga de produse adaptate pentru diverse probleme ale tenului. De la ten acneic, mixt, pana la cel uscat sau matur, cu cremele hidratante Clinique vei avea un ten mai tanar, mai radiant si mai proaspat, fara prea mult efort. Noi iti recomandam Dramatically Different, Moisturizing Lotion si Superdefence.

5. Collistar

Un brand de origine italiana, Collistar a devenit lider pe piata in segmentul de produse de infrumusetare datorita inovatiilor continue si aportul pozitiv pe care il aduce in lumea cosmeticelor. Intotdeauna cerceteaza si cauta sa aduca noi solutii pentru probleme comune, astfel consideram ca au creme hidratante ce vor aduce un plus in rutina ta de inrgijire a pielii. Noi iti recomandam Replumping si Ultra Regenerating.

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur